4. juuli 2010

Jaanid, jaanid.


Selleks korraks said läbi. Algasid varakult koos suur seltskondliku jaanitulega Tõrvaaugu taga. Lastel ja noortel oli lõbu laialt, sai ujuda, grillida ja hullata. Vanemad tundsid rõõmu seltskonnast, heakorratöödest, lasime hea maitsta roogadel ja mängisime seltskondlikke mänge. saapavise oli hästi populaarne ja ajas inimesed pöördesse. Käisime jalutamas ja korjasime koos lastega erinevaid lilleõisi ja taimi - hiljem üle lugedes selgus, et tervelt 28 sorti oli kokku. Hedi köitis need kimpudesse ja kinkis noortele ja vallalistele koos heade mehelemineku soovitustega. Aga kuna see oli juba ammu ja peale seda asusime kohe järgmisel päeval teele, siis võivad muljed ebatäpseteks jääda.

Jaanipäeval tegime koos Auliga oma selle suvise esmasupluse Tõrvaaugu järves ja oli vast palju rahvast seal kokku tulnud. Autosid oli paarikümne ringi. Päike praadis valgeid kontoriinimesi täiega. Pärnusse jõudes oli natuke pilvine ja rahvas vaatas meie peret sellise uudishimuliku pilguga.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...