20. september 2012

Õhtu Haabersti Vaba Aja Keskuses

Täna õhtul siis oli võimalus tutvuda Haabersti inimestega. Koosolek toimus Haabersti Vaba Aja Keskuses, mille kohta leidsin pildi Internetist. Hoone on kaasaegne ja ligipääsetav, samas majas on ka raamatukogu, ujula ja palju muud huvitavat toimumuas. Haabersti osakonna sotside koosolekule oli kohale tulnud 12 inimese ringis. Oli noori ja vanemaid, mehi ja naisi. Külla oli meile tulnud Riigikogu liige Mart Meri ja arutelu hariduse valdkonnas oli huvitav, kaasahaarav ja põnev. Mustamäelasena olin hoopis teises seltskonnas, sest jmina olen Mustamäe sotsidega nii harjunud ja näod, nimed ja inimesedki teada ja tuntud. Igatahes nüüd tean, et Haabersti osakonna koosolekule soovin teinekordki kohale minna. Huvitav elu ja meie inimesed, sest seoses elukoha muutusega olen nüüd Haabersti elanik aga kuni järgmiste valimisteni olen edasi Mustamäe osakonnas ja kuulun ka Mustamäe juhatusse ning olen valitud rahva poolt esindama linnaosa elanike huve. Seda ma ka teen ja oodatud on küsimused, mõtted ja ettepanekud minu e-mailile tiiatiik@hot.ee .

Kommentaare ei ole:

Kevadpuhkus Türgis 2

Tuba oli väga hea asukohaga, kõik mugavused ja ligipääsetavus ja kohandused ka Arko jaoks. Piisavalt ruumi rõdule pääsemiseks. Muideks kodus...