7. oktoober 2016

Kinokülastuse muljeid ja arvamusi, kuidas saaks paremini parkida

Kino saatis mulle uudiskirja ja soovisin neile tagasisidet anda, sest kiita on ka vaja ja ettepanekuid kuidas asja paremaks muuta on vajalik edastada. Viimati käisime Arkoga kinos vaatamas filmi Bridget Jonesi beebi. Väga naljakas film oli. Taaskord istusime esireas ja vaatasine nina vastu lina filmi. Selline sai minu arvamus CC Plaza kinole.
Soovin anda gaasised ilma küsitluseta. Oleme väga rahul Coca Cola Plaza külastamisega ja eriti soovin kiita personali, kes alati on väga lahked ja abivalmid, sest ratastooli külastajaga koos olles vajame liftiga liikumisel abi ja enne ja pärast kinokülastust on töötajad abivalmilt meid oodanud ja saatnud. Natuke kehv on istuda väiksemates saalides 1. reas ja ratastoolis kasutaja istub veel esimese rea ees, mis muudab ekraani vaatamise ja subtiitritre lugemise raskeks, sest vahemaa ekraani ja vaataja vahel on minimaalne. Sellegi poolest oleme korduvalt kino külastanud ja teeme seda peagi, sest nii paplju huvitavaid filme on lisandunud. Hea on see, et ratastoolis külastaja jaoks on loodud võimlaus tasuta kinokülastuseks ja ruumid koos inva-wcdega on saadaval.
Mis meile alati muret ja probleeme tekitab on autoparkimine kino juures. Kuna mu mees liigub ratastoolis ja juhib ise autot, siis ei saa ta tava parkimiskohta kasutada, sest ei pääse rooli tagant ratastooli istuma. Varem oli kinokülastajatele mitu invaparkimiskohta aga nüüd neid ei ole. See tekitab probleeme, sest kui ostan Internetist pileti ära, siis pole kindlad kuhu saame auto parkida. Oleme parkinud Hobujaama tänavale ja Vana-Viru tänava algusesse, Narva mnt-le, Mere puiesteele.

Minu palve ja ettepanek on kinokülastajatele märkida maha parklasse vähemalt 2 invaparkimiskohta koos lisatahvliga ja laiuses 3,5 m. Tiia Tiik ja Arko Vool

Saabus vastus juba paari tunni möödudes. Aitäh!

Tere hea Tiia! Täname Teid, et leidsite aega ja soovi anda meile tagasisidet!
Täname heade sõnade eest personali aadressil, edastame need kindlasti. Parkimiskohtade maha märkimise info on edastatud meie haldusjuhile. Hetkel on Coca-Cola Plaza maa-aluses parklas märgitud 1 invaparkimiskoht, loodame leida ühe koha lisaks. Täname Teid ja soovime kõike head! Kohtumiseni kinos!
Inga Leetmaa, Forum Cinemas AS
 

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...