2. juuli 2017

3 õde 45 aastat hiljem ehk Tiiu suur pidu!

Eile suur ja tore pidu ning ilm meid ei seganud. Kui algselt oli Tiiul plaanis korraldada rannapidu, siis hommikul saabus teade, et asukoht on muutunud ja see on õige valik, sest ei saa õues väriseda ja külmetada. Pidu oli väikene aga oma pere keskel. Tiiu, õed, lapsed, lapselapsed ja Arko. Saime laulda, tantsida ja omavahel koos olla. Aitäh sünnipäevalaps Tiiukesele ja palju õnne!

Otsustasime sünnipäeva puhul ka taaslavastada meie 45 aasta taguse ühispildi kolme õega. Aasta siis oli 1972 ja oli soe suvepäev ning Tiiu 10 sünnipäev. Meie olime sel ajal nii väikesed, täpsemalt 2,5aastased kaksikud, Sellest nii palju toredaid päevi ja hetki mööda läinud. Me oleme suureks saanud, vanemateta aga oma lapsed on suured, Tiiul 3 poega ja 2 pojapoega, Liial tütar ja tütretütar ja minul, Tiial 2 poega ja pojapoeg ja pojatütar. Pool sellest perest saime eile pildi peale kokku. Alfi ka Tiiu pere laps ja nii me koos rõõmustasime. Elagu Tiiu!  Hipp hipp hurraa!
































Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...