31. jaanuar 2013

Sotsiaalnõustamine puuetega inimestele ja peredele



Raepress, 31. jaanuar 2013
Tallinna Puuetega Inimeste Koda pakub sotsiaalnõustamist
Tallinna Puuetega Inimeste Koda osutab sotsiaalnõustamise teenust, mille eesmärk on ennetada sotsiaalseid probleeme ning abistada puuetega inimesi ja nende pereliikmeid sotsiaalvaldkonda puudutavates küsimustes.
Nõustatakse näiteks puudega seonduvate probleemide, toetuste, teenuste, puude määramise jms asjus, tutvustatakse riiklike ja kohalike omavalitsuste pakutavaid teenuseid ja valdkonda puudutavaid seadusi, vahendatakse kohaliku omavalitsuse, töötukassa, pensioniameti jmt kontakte.
Sotsiaaltöötaja poole saab pöörduda töövõimetuspensioni ja puude raskusastme taotlemisel, teenuste (transport, rehabilitatsioon, tööhõive, haridus jmt) kasutamise, toetuste ja soodustuste taotlemise, abivahendite taotlemise, hooldaja ja eestkoste määramise, sotsiaalabi saamise küsimustes ja ka eluasemega seotud probleemide korral. Sotsiaalnõustamine on tasuta ja teenust osutatakse nii eesti kui vene keeles.
Info ja vastuvõtule registreerimine tööpäeviti telefonil 655 4160 ja 52 19 102 või e- posti aadressil: tiia@tallinnakoda.ee. Vastuvõtud toimuvad Tallinna Puuetega Inimeste Kojas (Endla 59).
Teenust rahastab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet.

Lisainfo:
Tallinna Puuetega Inimeste Koda
telefon: 656 4048
e-post: koda@tallinnakoda.ee
http://www.tallinnakoda.ee

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...