21. juuni 2013

Õnnelik, sest magistri kraad on käes!

20. juunil 2013 oli see rõõmus päev, kus Tallinna Ülikoolis anti mulle pidulikult kätte sotsiaalteaduste magistri kraad - Master of Arts in Social Sciences (MA), koos lisalehega, millel oli spetsialiseerumine puuetega inimeste, alaealiste ja perede ning erivajadustega inimeste hoolekandele. 

TLÜ lõpetajad leiad siit.
Ja iga päevaga läheb tunne aina paremaks, sest palju tööd, vaeva ja magamata öid olen ma pidanud pühendama selle nimel. Lõpuks on ülikooli aastad otsa saanud ja aeg suvepuhkust nautima hakata. Tõite mulle nii palju lilli ja rõõmustasite koos minuga ja veel tänagi on käsi haige lillede kandmisest. Jagatud rõõm on topelt rõõm.

Soovin veel kord tänada oma pereliikmeid, eriti Arkot kannatlikkuse, transpordi ja mõistlikkuse eest. Siis tänan oma poegasid Imret ja Renet, kes ilma minu hoolitsuseta pidid hakkama saama (siis kui ma õppisin, magasin ja neid endale inglise keelset teksti tõlkima sundisin ning perele alati sooja süüa ei teinud) ja veel kõiki sugulasi, sõpru, kooli- ja töökaaslasi, kes mulle abiks ja suurepäraseks toeks olid. Aega oli kõikide jaoks vähe aga nüüd saan selle tasa teha. Aitäh, et olemas olete. Ise olen uhke iseenda üle.







Pilte panen hiljem ja need avanevad siit.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...