3. märts 2014

Esimene päev uuel ametipostil

Täna oli siis selline tore kevade päev, kus läksin tööle vanemspetsialistina varem ja lõpetasin hiljem. Sain endale uue arvuti, printeri ja e-posti aadressi, milleks on Tiia.Tiik@tallinnlv.ee. Suhtlesin töökaaslastega ja vastasin klientide küsimustele. Tööd jagus terveks päevaks ja jätkub edaspidisekski. Ise olen rahul, sest jäin endiste töökaaslastega samasse majja ja olen siiani oma omade seas, sest kuulun mitmesse puuetega inimeste ühendusse ja mul on mälu hea... Õhtuks olin täitsa väsinud aga rahul. Pildike ka minu töönurgakesest. 
Muutsin ka oma klientide vastuvõtu aegu, milleks on: E kella 15 - 18, T kella 13 - 16 ja neljapäeval kella 10 - 16. Aadressiks ikka Endla 59 tuba 104, kus nüüd töötan koos Jüri Järvega. Telefoninumbrit veel teada ei saanud aga seniks töötab ka see minu vana number 655 4160 ja ka oma mobiilinumbrilt 521 9102 olen jätkuvalt kättesaadav. 

Kommentaare ei ole:

Kevadpuhkus Türgis 2

Tuba oli väga hea asukohaga, kõik mugavused ja ligipääsetavus ja kohandused ka Arko jaoks. Piisavalt ruumi rõdule pääsemiseks. Muideks kodus...