10. aprill 2014

Ehitustööd, mis ei taha lõppeda ja masinad aina veerevad

Ostsime korteri 2012 veebruaris. Siis lubas arendaja, et NCC viib soojakud ära. Ehitustööd siin pidid kestma 10-15 aastat aga nüüd on meie pool asetsevad majad valmis. Ehitatakse 2 uut maja Noorkuu tänavale ja sinna pääseb ka Printsu teelt. 

Aeg lendab ja on 2 aastat möödas aga inimene harjub kõigega ja nii meie nende ehitajate soojakutega aga mis mind tegelikkuses häirib on see suurte kallurite täislastiga sõitmine, sest lubati, et valmib teine teeots ja autod meie akna alt mööda ei kihuta peale tööpäeva lõppu. Tuletan seda ikka arendajatele meelde, siis saan viisakas toonis teate, et lähiajal valmib tee ots ja siis enam autod meid ei tülita ja üldsegi ei sõida enam veokid mööda. Tulime siis teisipäeval poest koju ja juures sõidab kallur, paneb pidurid plokki nii, et sinine toss väljas. 10 minuti jooksul sõitsid läbi hoovi 3 suurt veoaautot. Minu väike süda sai täis, sest see tolm, ving ja kolin höirib mind väga.Kirjutasin taas kurjema kirja ja küsisin, et kui kaua võib seda taluda. Mul häda, et see tolm ajab mind köhima ja matab hinge. Saabus vastus koos vabandustega ja nüüd on tõepoolest rahu majas. Nii, et tasub ikka tülitada, kui mingi asi väga häirib ja mulle teeb muret, et mis saab meie majadevahelisest sissesõiduteest, kui see juba ilmutab praegu kulumise märke. Akende ja autode pesemise järjepidevusest ma pigem ei räägigi. 
Samas on tore jalutada, rattaga sõita või õhku nuusutada, kui linnud laulavad ja õues on kevad. 

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...