10. aprill 2014

Pojad said jälle aasta võrra vanemaks

Keegi tore inimene kirjutas naljaga pooleks et alguses kasvavad inimesed pikkusesse ja pärast laiusesse. Mul nüüd said nädalase vahega pojad aasta võrra vanemaks. 

Õnneks nad enam suuremaks ei kasva ja nii elab esimene poeg omaette - elu üürikorteris. Käisime tal külas ka ja sai 2 ühes üritus - soolaleib ja sünnipäev. Nii armsad on lapsed, kui neid iga päev ei näe. Poeg oli kohe ise meile makaronisalatit teinud. Kodu korras ja saab hakkama küll omaette elamisega. Kui isa teda pole ligi 20 aastat kasvatanud, siis nüüd saavad kasvõi aknast teineteiselel lehvitada. Vot sellised on lood Lool. Pidu pidu koos kallistuste ja patsutustega!

Pärast läksime veel Arko ratastoolile parandusse järele ja nüüd tal ka turvalisem tennist mängida, sest tugiratas taga olemas. Kevadine päikeseloojang oli nii lummav, et ei saanud kohe seda ilu jagamata. 



Pühapäeval oli siis nooremal sünnipäev ja kuna kevadel palju sünnipäevi, siis ei olnud tal kiiret koju saabumisega. Tegin viineri-merevaigupirukaid ja tähistasime väiksemalt kodus. Lilled kinkisin ka ja kingituseks on autokool, mis juba alustatud ja loodan, et ka peagi load taskus on. Lapsed ikka nii kiiresti saanud 22 ja 19 aastasteks. Aeg lendab ja täitsa normaalsed pojad on.  



Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...