30. jaanuar 2018

Infopäeval superministeeriumis

Täna oli see tähtis päev, kui mina sammusin infopäevale, mis toimus uues superministeeriumis. Maja sai valmis juba suve lõpus ja peale seda on igasuguseid erinevaid arvamusi selle Suur-Ameerika 1 aadressil asetseva hoone nn kaksiktornidega 4 ministeeriumi kohta tulnud.
Sadas lund. Ilm oli selline ilus ja paari miinus kraadiga. Sõitsin kodust linna Koidu peatusesse ja sammusin suure hoone poole. Sissepääs oli 2 poolt. Majja sisenesin küljeuksest ja juba seisid fuajees paljud teisedki sotsiaalvaldkonna töötajad. Ootasime ja meid lasti kaardiga sisse. Edasi saime riided panna suurte ustega riidekappi. Samas kõrval avanes imeline talvehommikune vaade suurtest maast laeni akendest. Sadas lund. Mrile pakuti kohvi, teed, porgandipirukat, saia ja küpsiseid. Uudistasime lampe ja esimese korruse saale, mis olid erinevate puude nimedega. Infopäev toimus suures Tamme saalis. Meid oli oodatust palju rohkem ja see üllatas ka korraldajaid sotsiaalministeeriumist. Infopäeval räägiti matusetoetusest, toimetulekutoetuse muudatusest, Stari programmi kasutamise uuendustest, virtuaalsest isikukoodist, järelvalve korraldusest ja eurotoetuste meetmetest. Palju huvitavat saime kuulda ja peale seda tehti meile ka 10liikmelistes gruppides sotsiaalministeeriumi korrusele ja näidati ka galeriid 11korrusel. Hoones liikumine toimub ainult sissepääsukaardi alusel ja koos ministeeriumi töötajatega. Vahepeal tehti ka 10 minutiline sirutuspaus ja käisime tutvumas 0korruse söökla menüüga. Valik üllatas tervislikkuse, hinna ja laia sortimendi tõttu. Kuna mul algas kella 1st klientide vastuvõtt,  siis kahjuks jäi söömata ja pidin kiirustama tööle. Jälle läbi lumega aga ministeeriumite uus maja tundus suur, avar, ligipääsetav ja põnev. Palju erinevaid valikuid. Isegi eraldi meeste ja naiste tualette pole, on ühised, eraldi on vaid invawc, kuhu viis pimedate juhtteid ja üks oli lukus. Samas avas koristaja ukse ja sain sinnagi sisse piiluda. Vaade kõrgelt oli lahe ja hoone põnevalt sisustatud ning töötajatel on võimalus töölauda valida. Nüüd jälle kogemuse võrra rikkam. Ilus maja, kaasaegne ja loodan, et töötajatel on seal mõnus töötada.
 


  

 

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...