7. oktoober 2010

SDE Tallinna piirkonna koosolekul 6 10 2010

Eile õhtul kogunesid sotsiaaldemokraadid Rahvusraamatukokku. Osakondade koosolekuel valisime delegaadid SDE üldkogule, mis toimub 16.10.2010. Mustamäe osakonna liikmeid oli kohale tulnud 28. Delegaatideks esitati 20. Peale häältelugemist selgusid 14 delegaati ja 2 varukandidaati. Nii sain minagi 14 häält ja osalen delegaadina 16.10.2010 SDE üldkogul ja esimehe valimise otsustamisel.

Kuna osakondade koosolekud toimusid erinevates saalides ja ruumides, siis asjaolud kujunesid nii, et Mustamäe osakond kogunes koridoris, mistõttu täiendavaid sõnavõtte Mustamäe kohta ei toimunud. Peale seda toimus Andres Anvelti sõnavõttning 5 juhatuse esimehe kandidaadi debatt. Sõna said järjekorras Marianne Mikko, Heljo Pikof, Indrek Saar, Sven Mikser ja Jüri Pihl. Küsimusi esitati üksteisele ja saalist oli rohkesti küsijaid. Kohale oli tulnud 152 Tallinna piirkonna liiget ja külalist. Peeter Kreitzberg tutvustas lühidalt valimisprogrammi nagu Mustamäe osakonna juhatus Tallinna juhtkonnale ettepaneku tegi.

SDE Tallinna piirkonna üldkoosolekul võeti vastu avaldus: Programm „Igale lapsele lasteaiakoht“ tuleb taastada.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...