11. mai 2013

Eesti Invaspordi Liidu aastakoosolekul

Reedel, 10.mail 2013 toimus Eesti Invaspordi Liidu aastakoosolek meie koja majas. Päevakord oli pikk ja kõik otsused said tehtud ja arutelud, mõtted vahetatud.  Muret teeb tulevik, sest kui rahastus on viimased 10 aastat olnud samal tasemel, hinnad, rendid kerkinud oluliselt, siis keskmine sportlaste vanus suureneb ja noori on raske leida ja tuua spordi juurde. Sporditegemine on eluviis ja see peab saama alguse varasest lapsepõlvest, jätkuma kooli ajal ja kuni elu lõpuni. Alati pole vaja kalleid spordibaase, treenereid või varustust. Piisab kui sõita rattaga, joosta, kõndida, suusatada, viibida värskes õhus - ühesõnaga liikuda. Puuetega laste puhul loodetakse ja oodatakse palju taastusravist ja rehabilitatsiooniteenusest aga kehalise kasvatuse tundidest on nad üldjuhul vabastatud. Liikuda peaks saama ka muul ajal. On palju erinevaid spordialasid, millega EILis tegeletakse ja võistlustel osaletakse endliselt.

Koosolekut juhatas Heiti Vahtra ja protokollis Hedi Gehrke. Sõna võtsid EIL president Siiri Oviir, peasekretär Signe Falkenberg, juhatuse liikmed, revidendid ja kõik kes soovisid kaasa mõelda ja poma mõtteid välja öelda. Oli üks asjalik aastakoosolek. Olin ise koos Urmo Pollisinskiga revisjoni tegemas ja tore on see, kui meie arvamusega arvestatakse ja asjad muutuvad paremaks. Küsimustik EIL tuleviku kohta jääb avatuks kuni Elva laagrini - MILLISENA TAHAKSID NÄHA MEIE SPORDILIIDU TULEVIKKU.

Kalenderplaani näeb siit ja uudiseid saab lugeda www.eil.ee lehelt.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...