11. detsember 2015

Töö lõppes otsa kojas ja uus algus trollipargis

Oli hilissügis 1999.aastal see kui astusin siis väikesesse hoovimajja
Toompuiestee 10. Alles olid käinud vargad ja ära viinud meie arvutit. Kertiga koos läksime sotsiaalminsteeriumisse, kus 1. korrusel asus EPIFond ja EPI koda. Seal said tehtud esimesed taksonimekirjad, mille osaliselt taastasime flopi ketastelt. Vahepeal kolisime ajutiselt Tatari tänavale, sealt edasi 2003.aastal Endla tänavale. 
Aeg läks ja selle ajaga said lapsed lasteaiad, koolid lõpetatud. Ka mina käisin mitu korda koolis ja olen hariduselt hooldustöötaja, sotsiaaltöötaja ning magistrikraadi kitsnud Tallinna Ülikoolis. Hingelt ikka sotsiaaltöötaja aga olen teinud pikke aastaid raamatupidamist, projektijuhi tööd, vabatahtlikku tööd erinevates organisatsioonides, lõpmata palju teinud aruandeid, koostanud teatmikke, voldikud, läbi viinud uurimusi, osalenud ümarlaudadel, koolitustel, nõupidamisel. Päevast päeva nõustanud inimesi, kuulanud nende muresid, lohutanud ja jälle on elu edasi läinud. Nüüd siis on minu toa uks mõnda aegu lukus ja mind te sealt enam ei leia. 
 Töö lõppes otsa MTÜs Tallinna Puuetega Inimeste Koda (Endla 59). Head mälestused, kogemused ja töökaaslastest aastatel 1999 kuni 2015 jäävad. Aitäh! Asjad pakitud kastidesse ja esmaspäevast trollipargis. Aadress Paldiski mnt 48a tuba 161. Telefon ja e-postiaadress jäävad samaks.
Uute kohtumisteni kus iganes!

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...