19. november 2016

Suvest fotonäitusel osalemisest

Meie töökaaslaste väljanäitus meie saalis suvepiltidest, mida tutvustasin ühele sotsiaaltöötajale, kes mul täna külas käis ja oma koolitöö tarbeks mind küsitles. Minu pilt on vasakult 2. 13st. Küsisin sõpradelt, et millise võiks esitada ja nii see põld sai seinale. Mulle meeldib. Varsti sorteerin suve ja reisipilte, siis saavad mälestused elavalt jagatud. Imelised hetked. 😄
Tegelikkuses on mul nii palju ilusaid ja huvitavaid pilte, mida peaksin ära ilmutama paberile ja siis seinale või albumitesse sättima.  Igast huvitavast reisist olen teinud vägevaid pilte, millede vaatamisel meenub emotsioon, see hetk, tunne ja soojus ja need  inimesed, kellega koos reisil viibisin. Soovin, et suvi tuleks ja puhkus kestaks veel. Seniks meenutan pilte vaadates. 

Kommentaare ei ole:

Meie esimesed tomatid

Mari-Liis ja Rene ostsid aasta tagasi maja. Sinna juurde kuulus renoveerimist vajav vana suvila ja enam-vähem töökorras kasvuhoone. Mari pan...