27. oktoober 2009

Puuetega inimeste taksoteenus Tallinnas


Pärleid Delfi otsingust invataksost. Eks olen harjunud paljudele selgitama ja infot andma, kuid sellegi poolest on tagasisidet lahe lugeda. Invataksost. See on lihtne ja vajalik. Kes veel ei ta, saab siit nüüd vastused. Teenindavad Tulika Takso ja Termak, koordineerib Tallinna Puuetega Inimeste Koda. Koordinaatoriks olen mina Tiia Tiik. Peamine on see, et liikumis- ja nägemispuudega kliendid, kes seda invataksoteenust vajavad ja selleks vajalikud andmed esitavad ka selle teenuse kasutamisega rahul on. Ka Tallinna linna elanikeregistrisse kantud sügava või raske liikumispuudega ratastoolis põhikohaga töötavad inimesed saavad meilt taotleda tööle pääsemiseks invatransporditeenust. Sõiduks tööle ja koju.

Puuetega inimeste taksoteenus Tallinnas

http://www.lomm.ee/203/Read/Article/114/Puuetega-inimeste-taksoteenus-Tallinnas-2008.html

Kuidas seda teenust saab?

Kui soovite seda teenust, siis tuleb pöörduda Tallinna Puuetega Inimeste Koja projektijuhi Tiia Tiiki poole. Vastuvõtuajad on T-N 10:00-16:00, asukohaks on Endla 59, Tallinn. Infotelefon töötab E-R 10:00-16:00 telefonil 655 4160.

Kuidas teenust osutatakse?

Teenust osutatakse soodushinnaga taksoteenuse kaardi alusel Tallinna elanikeregistrisse kantud puudega inimestele kehtiva sügava ja raske liikumis-, nägemis- või liitpuude korral alates 4. eluaastast tingimusel, et te ei saa kõrvalabita kasutada ühistranporti. Invabuss on mõeldud ratastoolis klientidele.

Kuidas toimub tasumine?

Sõidu eest tasutakse arve alusel sularahas või pangakaardiga ja taksoteenuse kuulimiidiks on 600 krooni, millest kliendi omaosalus on 1/4 arvest.

Milline firma seda teenust pakub?

Alates 07.01.2008 teenindab Tulika Takso ja alates 01.01. 2008 teenindab Termaki Autopargi AS.

Kas on ka lisakohustusi?

Vajadusel kaasa võtta puudega inimese parkimiskaart. Turvavöö on kohustuslik invabussis. Keelatud on anda enda kaarti teistele kasutamiseks. Puudega lapse kaart kehtib koos lapsega.

Rohkem infot: http://www.tallinnakoda.ee/1,84

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...