13. juuni 2010

Tagasi kodus

Olen liiga rahul, väsinud ja õnnelik, sest ka sellise Eestimaa suveilmaga on võimalik nädalavahetust saata mööda tantsides vihmas, tuules, päikeses ja ise veel seda kõike nautides, eriti hobusetallis tantsmist. Ja selliseid tantsusõpru oli kogunenud Sassi talli hoovile üle 500 inimese, osalemaks linetantsu 11. festivalil. Külalised olid ka kohal ja Andorra ning Hispaania temperament andis teravaid elamusi. Sai korratud vanu ja õpitud uusi tantsusamme. Juba 7. korda sai PÄrnus festivalil käidud. Kaie Seger om ikka väsimatu ja motiveeritud südamega ka masu ajal meie oma tantsupidu korraldama. Üllatusi oli ka.
Öö möödus lõõskava tuule ja vihma käes aga polnud hullu. Olime jälle targemad ja arukamad - lisaks päeviusriietele olid kaasa kohustuslikud "summikud-kummikud" ning soojad riided ja supper tuju.

Tahaks tagasi ja otsin juba võimalusi, et suvistest jalakeerutamistest linetantsu üritustel osa saada. Et siis alustada septembris uuesti. Üks Maire Ilvese tehtud pilt linetantsu festivalist räägib rohkem kui 100 sõna.
Pärnu postimehest saab vaadata kui peenike ja kitsas see serv oli, mida Kaie lavana pidi kasutama. Ise vist ei suudaks.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...