5. juuni 2010

Meie käisime täna Kuusalus võistlustel


Käisin täna Kuusalus ja olin seal abistajana kaasas, sest abi kulus ära. Ilmataat tegi trikke - sooja oli, päikest ka aga kõige enam oli tuult. Õhtuks oli selline tunne nagu nööril rippuval pesul, läbi tuulutatud ja väga väsinud. Kuigi jah peale suuga töö, värske õhu ja kaasa elamise tõelistele sportlastele ma miskit väsitavat ei teinud. Arko ja temaga koos veel 35 invasportlast olid tegijad.

Võistlesid kuulitõukes, odaviskes, ketteheites ja kõigele lisaks veel hüppasid mõned kaugust ja jooksid. Kohtunikud olid tragid ja asjalikud. Staadion oli ka korda tehtud aga sinna sissepääs ning mäest ülessse sõit oli liig raske ratastoolikasutajatele. Siis olin mina mõnel korral abiks. Igaks juhuks võtsin fotokaamera ja piknikuteki istumiseks kaasa. Suvi on.

Viimaseks alaks oli maraton - see tähendab 5 km ratastooli sõit, milles osales 7 meest, kellest üks katkestas 2. ringil ja esimenene mees Leino tegi viimastele mitme ringiga ära. Põnev oli, pakkusime sõitjatele raja ääres vett juua, sest ega see 12 ringi tugeva tuule käes pole nalja asi. Arko sõitis ka võiduka lõpuni ning sõi suppi ja võttis pärast 3.koha diplomi vastu kuulitõukes. Teistes alades olid teised tugevamad. Tore päev oli, mis lõppes homse ratastooisõidu võistluse raja läbi käimisega, poest vahendite ostmises ja seejärel perele söögi valmistamises. Ka homseks ratastoolisõiduks said numbrid kohale toodud.

Kohtumiseni juba homme 29. Tallinna Vanalinna päevadel Shnelli tiigi ääres kella 11. Meie oleme kohal. Tulge kaasa elama või osalema!

Pildid siit

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...