16. juuni 2010

Lugemiselamus


Lugeda mulle meeldib ja üle pikaaja juhtus kätte õe abiga sarja raamat. Autoriks oli Kaja Saksakulm Tampere kogemused, mis olid kaantevahel pealkirjaga MINU SOOME. Hakkasin kohe hoopis teistmoodi soomlaste poole vaatama. olles ise mitmeid kordi teiselpool Soome lahte külas käinud, puudus siiani soomlaste elust ülevaade. Nüüd siis olen ühe mõnusa ja ladusalt kirja pandud lugude võrra rikkam. Ja mindki huvitab fotograafia.

Tore, et Petrone print kirjastus sellise Minu sarja käsile on võtnud ja tundub, et seda sarja jätkub pikalt. Tundub sellepärast, et eestlastele meeldib reisida ja kui kogemused kirja pannakse, siis on teistelgi huvitav avastada maid ja rahvaid. Igatahes soovitan lugeda Kaja raamatut ja paremini mõista teisi rahvaid ja nende kombeid, tavasid ja mõtteviise.

1 kommentaar:

Karuema ütles ...

tänud kena tagasiside eest:)

Tuneesia reisi pilte läbi fotokaamera.

Reis toimus koos kalli õe Tiiuga 28.04.- 05.05.2023. Olen tänulik, et Tiiu mu reisile kutsus. See oli väga ilus reis Tuneesias.  Mälestused ...