24. aprill 2011

Puuetega inimeste spordipäev


Täna toimus meil Tallinna Puuetega Inimeste Kojas taas kord spordipäev, kokku lugedes selgus, et 9. korda. Ilm oli ilus, taevas pilvitu ja päike küttis õhu mõnusalt soojaks. Rahvastki oli üle 70 inimese kohal. Kes tahtis sai paljusid asju proovida ja minagi proovisin. Lasin vibu, sõitsin ja juhendasin kos Arkoga ratastoolivigursõitu, kabet ja koroonat mängisin ka. Kepikõnni, jooga ja lauatennise jätsin sel korral vahele. Aega lihtsalt polnud. Nii lahe oli näha kuidas inimesed kogusid jõudu ja siis tulid ja proovisid. Üks inimene istus ratastooli ja küsis, et kuidas see käima läheb (loe: sõitma hakkab), selle peale ma muigasin ja ütlesin, et tuleb käekesed tööle panna ja näitasin, kus on need hoorattad, mida tirida, et tool liikuma hakkaks. Usute või mitte aga võhmale võtab. Siit järeldus, et tugevad mehed need ratastoolis mehed ja naised ka. Aga tasub tulla ja järgi proovida. Kogemuse pärast. Aega mõõtsime ka.

4 tundi sporti värskes õhus möödus kiiresti ja kohvi kos piruka ja kohupimaga maitses hästi. Mõnus oli ka õuna ja progandit nagistada, sest see kõik oli laualt võtta ja meie vabatahtlike ja töötajate poolt valmis pandud. Iga lõpetaja sai pisikese meene ja meie pootl ka ühistervituse pildi näol. Valitud pilte näete siit.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...