14. august 2012

Eesti Invaspordi Liidu meistrivõistlustel Jõgeval

Sel ajal, kui kõik olid ennast olümpia lainele lülitanud, siis meie leidsime aega minna Jõgevale. Seal toimusid eelmisel laupäeval, 11.augustil 2012 Eesti Invaspordi Liidu kergejõustiku meistrivõistlused. Arko osales ka Tallinna Invaspordiühingu alt ja tegeles mitme alaga. Moodne viievõistlus siis meie invaspordis. Tegelikkuses jaotati medaleid välja palju, mida tõestab ka foto enne autsustamist. Ja läbi aasta on kalenderplaan üritusi täis, millega saab tutvuda www.eil.ee lehelt siit.


Kahjuks ei leia meediakajastust meie kohalikud invaspordiüritused. Paraku on tippude pink Eestis lühike ning paraolümpiale lähevad üksikud. Samas on tore käia kaasas, pildistada ja kaasa elada kõikidele hingelt tugevatele ja spordis võrdsetele, kes sarnase puudega võistlusklassides rammu proovivad. Meie mees Arko Vool  tõi koju ära 4 medalit - 1 hõbeda 100 m ratastoolisõidus, 3 pronksi - kuulitõukes, kettaheites ja 800 m ratastoolisõidus. Asjalik ja sportlik mees mul. Tegin nalja, et sel korral on ratastoolisõitudel fotofiniss ja kurb aga tõsi, kuid kahjuks ühel võistlejal see saatuslikuks saigi ja jäi pildilegi mitmel rajal sõitmine, mis teadagi on keelatud.
Pilte võistlustelt näeb siit.  

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...