31. august 2012

Ülikoolist magistripraktikal

Sel nädalal olen olnud tööst eemal, sest tegelen Tallinna Ülikooli 2. aasta magistriõpingutega ja aines erialane rakenduslik tegevus on meil ette nähtud magistriõppes praktika. Ei ole siin naerda midagi, sest viibin praktikal Mustmäe Linnosa Valitsuse Sotsiaalhoolekande Osakonnas juhataja Maarika Lillemäe juures 27. augustist kuni 7.oktoobrini 2012. esimene nädal möödus tööplaani koostamisega, koosolekuga ja külaliste vastuvõtuga. Tasapisi olen ennast uuesti kurssi viinud sotsiaaltöötajate töövaldkondadega ning õppinud juurde nii mõndagi uut. huvitav on vaatamata sellele, et olen Mustamäel viibinud varemgi praktikal, koosolekutel ja sotsiaalkomisjoni liikmena olen Mustamäe olukorraga, klientide teenuste ja toetuste vajaduse ja taotlemisega kursis. Töökollektiiv on positiivne ja kõrgelt haritud inimesed teevad oma tööd hästi. Mulle meeldib osaleda suurema kollektiivi töös ja kasutan oskusi ning teadmisi oma tulevases töös või abivajajate nõustamisel, informeerimisel. 

Kommentaare ei ole:

Tuneesia reisi pilte läbi fotokaamera.

Reis toimus koos kalli õe Tiiuga 28.04.- 05.05.2023. Olen tänulik, et Tiiu mu reisile kutsus. See oli väga ilus reis Tuneesias.  Mälestused ...