19. august 2012

Kärbsepiitsa otsimas

Meil on kodus külalised. Kärbsed, mõned suured sääsed ja veel paar ämblikut. Minu jaoks tüütud kärbsed. Saatsin noorema poja poodi, Selveris kärbsepiitsa müügil ei olnud. Käisin täna hommikul siis Prismas ja Jyskis, seal ka pole. Läksin Haabersti Rimisse ja ei leidnud sealtki. Küsisin klienditeenindajalt, et kas teil kärbsepiitsa on. Ta ütles, et ta ei tea mis asi see kärbsepiits on. Ma muigasin, sest meenus see vana tuntud anekdoot: kas teil kärbsepiitsa on? Müüjavastab: on singipiitsa, kanapiitsa, hakklihapiitsa aga kärbsepiitsat ei ole! Irv... Nii selgitas hommikul viipeid kätte abil kasutades, et lendavad sääsed ja kärbsed ja sii on neid vaja lüüa... Täna Rimist ma oma kärbsepiitsa kätte sain aga nüüd pole ei ühtegi kärbest ega suurt sääske keda piitsutada. See piits on nii naljaka kujundusega, et panin sellest pildi siiagi.
 
Aga kui hiina kärbsepiits ootab ja valvab külmkapi peal, siis avastasin, et rõdul toimetavad uued külalised. Linnud istuvad rõdul vihmavarjus ja ootavad paremat lennuilma. Äkki ootavad kärbseidki.   

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...