14. november 2012

Arendajate tegutsemisest ja alltöövõtjatest

Elame uues majas. Meile tuli koju postkasti kiri, et seoses ehitustöödega jäävad soojakud alles meie akende alla (kuigi juba 14.02.2012 korteri ostmisel lubati, et need kaovad ja liiguvad edasi järgmiste majade valmimisega). Veel oli meile saadetud kirjas lubadus, et alustatakse 3 uue kortermaja ehitamist ja ehitajate autode parkimine toimub aiaga piiritletud alal. Kirjas oli teave, et kui ehitajad pargivad oma autosid mujal, siis võime teada anda. Ja nii ongi, et meie elutoa otsa akna all pargib igal hommikul (nii ka tänasel hommikul) kõnniteel valge kaubik-buss, mis sõidab kõnniteele ja segab minu vaadet hommikul kohvijoomisel. Kui selle kannataks veel välja, siis arvan, et sellisele muru peal trampimisele (otse bussist üle muru uute ehitatavate majade suunas) ja raskusele ei pruugi vastu pidada muru ja see kõnnitee serv, mis on kõnnitee ja muru vahel. Tahaks, et see kaunis ja meeldiv keskkond püsiks kauem ja ei saaks kahjustatud ehitajate tegevuse järel. Kas on võimalik nende ehitajatega rääkida?

Täna siis tuli juba vastus NCCst:
Teie akna all seisnud alltöövõtja auto palusime koheselt eemaldada, järgmisel nädalal pannakse teisele sissesõidule ja ka bussipeatusele ajutine asfalt, misjärel ehitajad enam Teie kinnistule ei tungi. Hetkel ei ole rohke pori tõttu võimalik neil sõidumasinaid aiaga piiratud töömaale parkida. Ehitustöömaa soojakute ümberpaigutuse osas vastas eile objektijuht, et seda ei ole seni tehtud pingelise ehituseelarve tõttu. Vabandan siinkohal ebamugavuste pärast!Parimate soovidega.

Hea, et kiiresti reageeriti aga jah seda mulda ja pori on tõesti hoovis sõiduteedel palju aga tolmu on rohkem ja see pressib akendest ja ustest sisse, kuid selle vastu aitab koristamine ja akende küürimine.  

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...