5. november 2012

Kuuseheki taga telkijatest 2

Täna tuli minu postkasti kiri Nõmme Sotsiaalhoolekande Osakonna juhatajalt, mille üle mul oli hea meel, sest nad vähemalt tegelevad selle inimesega, pakuvad abi ja otsivad võimalusi, kui tõesti inimesele ei sobi mõni varjupaik. Kui nüüd pangas ka juba käidi, siis jääb loota, et inimene võtab abi vastu ja ei ööbi seal Arigato vastas telgis. Tali on varsti käes ja mõni inimene vajabki juhtumipõhist lähenemist ja abkätt, et oma elu elada. 

Arigato juures telkiv nõmmekas



Tere. Aitäh teate eest!
Kolmapäeval 31.okt 2012  käis  Nõmme LOV sotsiaalhoolekande spetsialist telklaagris kohal ja kontakteerus Nõmme LOV elanikuga, viis ta kaasa Kauge 4 (vältimatu sotsiaalabi järgne varjupaik). Reedel, 02.11.2012 öeldi kodanikule, et tal tuleb minna Akadeemia tee 34. Sinna kodanik ei läinud kuna see kohta talle ei meeldi (väidetavalt on seal  narkomaanid). Läks telki tagasi. Telgis oli reede, laupäeva, pühapäeva. Täna tuli meie spetsialisti juurde, käisid pangas jms. Läheb Mahtra 44. Loodetavasti see talle sobib. On saanud EL toiduabi. Pikemas perspektiivis SMÜ-sse.

Tegeleme

Viire Saar
Nõmme Linnaosa Valitsus
sotsiaalhoolekande osakond
juhataja

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...