3. juuli 2013

Uus bussiliin Mustamäelt loomaaeda



Selline tore uudis, et nüüd saab sõita Mustamäelt Väike-Õismäe kaudu loomaaia juurde. Seal selline suur kaubanduskeskus ja olen sellisest sõitmisest palju rääkinud ja unistanu8d. Nüüd saab see siis teoks ja nüüd tahaks loota, et see ka laienenks igapäevaseks kasutamiseks. Minu arvates oleks võinud nr 10 bussiliini pikendada ja olekski võimalus otse edasi sõita ümber istumata. Eks aastatega muutuvad inimeste soovid, töökohad ja sõiduvajadused, mistõttu on vajalik liinid üle vaadata ja vajadusel muuta. 
  
Raepress teatab 3. juuli 2013, et alates 6. juulist k.a. avatakse Tallinnas uus bussiliin nr 37 Keskuse - Zoo. Uus bussiliin kulgeb marsruudil Keskuse tänav, Sõpruse puiestee, A.H.Tammsaare tee, Mustamäe tee, E.Vilde tee, Ehitajate tee, Paldiski maantee, Ehitajate tee, E.Vilde tee, Mustamäe tee, A.H.Tammsaare tee, Sõpruse puiestee. Peatused: Keskuse, Liivaku, Vambola, Lepistiku, Sipelga, A.H.Tammsaare, „Szolnok“, E.Vilde tee, Autobussikoondis, Haabersti, Zoo, Zoo, Haabersti, Autobussikoondis, E.Vilde tee, „Szolnok“, A.H.Tammsaare (Mustamäe teel), Sipelga, Lepistiku, Vambola, Liivaku. Töörežiim: laupäevadel ja pühapäevadel. Intervall ca 17 minutit.



Sõiduplaanidega on võimalik tutvuda Tallinna linna internetilehel www.tallinn.ee.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...