25. detsember 2014

Mul oli sünnipäev


Sel korral oli pisike pooljuubel ehk 45 ja seoses paljude asjade, ürituste ja olukordade kokku langemisega algasid pidustused päev varem ja kestsid 2 nädalat ja veel peale seda oli neid kohvitamisi ja pika laua taga istumisi lugematul arvul. Elan siis edasi selle teadmisega, et koos minu kaksikõe Liiaga sai meil täis 90 aastat. Oi kui tore ümmargune number. Pildistasin ka lilli, sest lilleilu kestab fotodelt tunduvalt kauem kui vaasis. Liiale ja Reinule kinkisime sünnipäevaks kuumuskindlad pajakindad, ühe kollase ja teise rohelise,  mis meenutasid küll pingiviinide käsi. Viskasin nalja, et nüüd neil koos hea veebruaris pingviinide paraadi korraldada ja kätlemist harjutada. Endale ostsin ma saadud raha eest ikka uut ja ilusat ja osa raha peitsin ära, et kohe otsa ei saaks ja midagi suurt ja ilust tulevikkus osta. Lapsed tulid külla juba päev enne õiget aega ja kinkisid mulle - oh seda rõõmu ja üllatust - akutrelli. Vot mis loeb kui ema pidevalt räägib, et vaja auke puurida ja pildid tahavad seinale seadmist. Pildid ootavad siiani, sest pole õigeid kruve ja liimiga ei taha ma neid panna. Seniks teen juurde neid pilte. Sünnipäevakingid olid raha, lõhnaõli, käekott, jakk ja pintsak, raamatud Ilona Kaldrest ja Vahur Kersnast. Need lugesin läbi ja kui vaja, siis võin laenata. Siit aga üleskutse, et need head sõbrad ja tuttavad, kellele ma olenraamatud välja andnud, siis palun tagastage need. 

Sel aastal oli mul 2 toa täit lilli nii kodus kui ka töö juures. Ise pakkusin kringlit, torti ja salatit. Iga pidu pisut isemoodi. Aitäh kallid sugulased, lapsed, Arko, töökaaslased ja kõik need, kes mind meeles pidasid. Elu on ilus ja mina ei häbene oma vanust. Leian, et iga aastaga tuleb juurde kogemusi, erukust ja elujõudu. Ise see juures olen tänulik, et minu ümber on nii palju häid, tublisid, armsaid ja toredaid inimesi. Kallistan teid kõiki.  



















Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...