11. oktoober 2015

Liisa Maria 2. minisünnipäev

Tegelikkuses oli see juba paar nädalat tagasi aga pole aega, et pilte arvutisse saada ja siis veel on palju muid tegemisi. Tibu kasvab nii kiiresti ja Mari-Liis saadab mulle ilusaid pilte FBsse. Pisikesed baleriinid sitsides ja satsides. Tüdrukud on nii erilised võrreldes poistega ja imetlen seda piigat. Kingituseks viisime talle mõmmibeebi ehk karupoeg Puhhi, et ikka oleks ka kaisukaru olemas.
Kassike on kohe igal pool ninapidi juures ja nõuab paitamist ja sügamist. Lapsele ta erilist huvi ei paku, sest tema jaoks on tema emme ja issi kõige tähtsamad. Kui septembri lõpus beebitüdrukule külla läksime, siis võtsime kaasa 2 pizzat, ploomid ja coca colat. Emme Mari-Liis oli teinud väga head kooki ning nii me seda teist minisünnipäeva tähistasime. Piduline ise magas kogu aja ja ei lasknud oma und segada. Kui nädala pärast taas noortele külla läksime, siis emme ütles, et kui magab, siis ajame üles ja pärast magab edasi. Ma läksingi külla eelmisel pühapäeval ja Rene ütles, et laps jäi mõned minutid tagasi  magama. Ma ajasin lapse üles, tibu naeratas ja oli rõõmus. Tegime pilti ja kiigutasime teda süles. Peale seda keeras ta emme süles jälle magama. Tubli ja armas tütarlaps ja kass laseb ennast ikka sügada ning norib kõikidelt tähelepanu. Õues käib ta sellise karvase jääkaru kombinesooniga, mida ta pidi mõnuga lakkuma. Saab kõhu täis.    



























Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...