24. oktoober 2015

Titeblogi: koos Fredy Markusega 1.korda jalutamas Kakumäel

Nii tore on sest noorte pere tuli külla koos oma 2 nädalase ja 3 päevase pojaga. Ta ikka nii armas, täpselt oma isa koopia. Poiss pidas ennast viisakalt üleval, sõime, käisime Õismäel poes, tegin süüa ja siis läksime õue jalutama. Arko vingerdas välja ja jäi kodu valvama. Tegelt ta ei viitsinud meiega koos jalutada. Ma küll viitsisin, sest juba 2 nädalat varem oli soov minna jalutama Liisa Mariaga aga noored tulid nii kaua Mustamäelt Kakumäele, et jäigi nii hilja peale, et õues läks pimedaks ja hämaraks aga mina tahan ikka päevasel ajal, ilusa ilmaga jalutada. Täna oligi just selline päikeseline oktoobrikuu pärastlõuna. Väljas oli 10 C sooja. 
Jalutasime mööda tuttavaid radu ja siis meelitasin ka noored metsa ehk täpsemalt öeldes Õismäe rappa. See meil kodu lähedal. Poisu magas mõnuga, vahel niheles veidike ja piilus silmanurgast... Beebidele meeldibki jalutada või autos sõita. Lükkasin aga uhkelt täiskäigul lapsevankrit ja noored tulid sabas järgi. Rabas oli teisigi jalutamas.Kui Vana-Rannamõista teel paistis päike, siis rabas oli vaikus ja hämar. Päris palav hakkas aga mõnusa pikkusega jalutuskäik sai. Pole nii kaua vankriga jalutanud, et päris hea oli kõndida. Eks ma siis tulevikus saan veel ja veel jalutada koos oma lapselastega. Aitäh noored. Tulge jälle külla ja kasutage mind ikka lapsehoidjana, sest kui on aega, siis olen olemas.















Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...