20. juuli 2009

Sotside suvepäevadel


Puhkuse esimesel nädala lõpul sai käidud sotsiaaldemokraatide suvepäevadel, mis toimmusid sel aastal Põlvamaal Taevaskojas 17- 19. juulil 2009. Korraldajateks olid Põlvamaa tublid erakonna liikmed. Korraldus oli tasemel, tegevusi jätkust igas vanuses, maitsega ja huvidega inimestele. Sain minagi osaleda ettevõtluse teemalises arutelus, naiste juhatuse koosolekul, jälgida isetegevust, sumomaadlust, võrk- ja jalgpallile kaasa elada.

Ööd olid lühikesed, päevad päikesepaistelised, õhk puhas ja jalutuskäigud viimse reliikvia radadel tulid kasuks. Üllega sai ujuda jõel, pesta nägu emalättes ja süüa mustikaid, maasikaid. Seltskond, keda oli üle kolme ja poolesaja inimese, nautis koosolemist täiega ja omavahel suhelda. Õhtul olid tantsumuusika saatel ja isetegevusega sisustatud, sai krillida ja tsillida, tutvuda uute erakonna liikmetega. Lapsed ja noored said käia matkal, osoonidopingul, sõita tõukeratastega, müdistada batuudil, võistelda orienteerumises, knuumatkal ja kaasa lüüa shampoonijalgpllis. Kõige paremat ilma annab suvepäevadeks tahta, sest päike säras kõrgel ja sooja oli 30 kraadijuures. Sääski ja pillimuusikat ja lauljoru jätkus ka pea hommikuni. Aga telgis magades oli uni hea, söök ja jook omal kohal ja ega siis muud kui jääme ootama uusi suvepäevi, mis toimuvad aasta pärast Valgamaal.

Enne seda tulevad veel kohalikud omavalitsuse valimised, milleks vaja nüüd jõudu ja jaksu koguda. Näpunäiteid korjab igaüks ise või ammutab seda erakonna liikmetetelt või oma varudest. Pühapäev lõppes pisukese Arko sünnipäevapeoga.
Suvi kestab veel ja puhkuse teine nädal on jooksmas. Puhata on mõnus ja sellised sombused ilmad aina soosivad puhkamist ja mõtisklemist. Sõprade, tuttavate jaoks leidub aega küllaga.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...