11. juuli 2009

Pukuseaeg on käes


Kaua oodatud puhkus on käes ja see algas õllesummeriga. Paar aastat oligi möödas viimasest õllepeost. Oli seal igasuguseid karvaseid ja sulelisi, eriti jäi silma ratastoolikad, keda oli nii arvukalt, samuti sõpru, tuttavaid, kliente ja töökaaslaseid. Tundus, et paljusid oli kohale meelitanud soe ilm ja reede õhtu. Meeli köitis Gunnarg Grapsi rännakud, Metsatöll ja Smilers.

Rahvast aina tuli ja tuli ja kui tundus, et kõik on kogunend Metsatöll kuulama, siis oli rahvast ka laululava ees ja taga ja sees. Metsatöll oli vägev, selline kollionude muusika hevi- ja rahvalaulude sugemetega. Vägev, patsiga poisid visskasid näppu esiridades ja seetõttu oli ka keskel seisjana lahe laval toimuvat möllu, muusikat ja tulesähvatusi vaadata.Smilers laulis küll väikses telgis ja see tõttu jäi kontserdi kogemus minimaalseks.

Ilus õhtu oli, söök ja väheke õlut maitsesid hästi. Kultuursem, korralikum ja turvatum kui varematel aastatel. Nüüd siis 5 nädalasele puhkusele. Kõik kiired tööd: poole aasta aruanded, eelarved, arved ja kuuaruanded said tehtud, töötajatel palk käes ja kiiremad asjad ka pulgale ja kaustaga koju kaasa veetud. Lähipäevl ma tööasjadega tegeleda ei kavatse. Teen siis kuu lõpu poole kui puhkamiselst vajan puhkust, töist puhkust.

Midagi ka Delfi vahendusena:
Tänane kolmas Õllesummeri päev oli vägagi rokihõnguline — kavas oli näiteks Gunnar Grapsi laulude kontsert “Raudmehe rännakud”. Samuti astus tulise kontserdiga lavale Metsatöll. Ilm oli soe ja reedese päeva tõttu saabus kohale palju rahvast.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...