24. november 2009

Minu 1. halduskogu koosolek

Eile siis oli see kaua oodatud päev, mil toimus Mustamäe Linnaosa Halduskogu 1. koosolek. 23 liikmest oli kohal 21. Kuni halduskogu esimehe valimiseni juhatas koosolekut Katrin Saks. Peale tutvustamist järgnesid 2 päevakorra punkti. Esimene oli halduskogu esimehe valimine. Esitati kaks kandidaati Igor Kravtsenko ja Matti Tarum. Esimeheks valiti 13:8 häälteenamusega ka eelmise halduskogu esimees Igor Kravtsenko. Teiseks päevakorra punktiks oli halduskogu esimhe asetäitja valimine. Kahest esitatud kandidaadist - Maret Maripuu ja Gerd Tarandi- sai enim hääli Gerd 11:10 häält. Hääletamiskomisjon valiti 3-liikmeline ja seda asusin juhtima mina. Sain tööga hakkama, kuid teadmatusest tegin ühe vea, mis ei olenenud minust, vaid protseduurireeglitest. Segadust oli, sest sain Mustamäe halduskogus eile käe valgeks, kuid vajalik oli saada vähemalt 12 häält. Järgnes teistkordne aseesimehe valimine. Esitati SDE poolt Gerd Tarand ja Reformierakonna poolt Maret Maripuu. Hääled jagunesid peale kontrollimist ja lugemist 13:8. Gerd Tarand sai asetäitjaks. Palju õnne!

Hääletamisprotseduurid on läbitud korrektselt ja usaldusväärsed. Kui vaja, siis küsin ja arutan veelgi minu jaoks uusi asju.Järgmisel korral siis asume kindlasti Mustamäe Linnaosa vanema valimiseni. Sel korral jäi kolmas punkt ära, sest Tallinna Linnavalitsuse poolt jäi esitamata kandidaadiks Lauri Laats. Ka komisjonide valimine jäi järgmiseks korraks. Kogemused on harivad ja positiivsed. Eks ma nüüd õpin ja kui mulle seda ei öelda, siis nii tark ma ka pole, et kõike tean.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...