17. november 2009

Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats

Saage tuttavaks. Meie tõenäoline uus Mustamäe pealik. Ise olen temaga natuke tuttav, viisakas ja haritud noormees. Rohkemat ei oska öelda, et Kristiine linnaosa kortermaja elanikud teda tema tegude pärast kiidavad. Kohtume temaga homme SDE Mustamäe ja Nõmme piirkonna juhatuse koosolekul. Sinna lähen minagi. Esmaspäeval siis koguneb Mustamäe Halduskogu. Töine aeg on käes.

Tänases Eesti Päevalehes siis selline sõnavõtt temalt:

Lauri Laats: Mustamäe elukeskkonna paremaks muutmisel on tööpõld lai

http://www.epl.ee/artikkel/482762

Tõenäoliselt Mustamäe uueks vanemaks saava sotsiaaldemokraadi Lauri Laatsi sõnul vajab linnaosa töökorraldus pisut muutmist.

Praegu kinnisvarahaldusega tegeleva firma OÜ Olemar juhatajana ametis olev Lauri Laats rääkis Päevaleht Online’ile, et esimese asjana tuleb tal ennast põhjalikult kurssi viia linnaosas toimuvaga. "Olen tutvunud linnaosa arengukavaga ja leidnud seal palju positiivset ning vajalikku," rääkis Laats.

Samas on Laatsil ka uusi mõtteid ning samuti ettepanekuid linnaosa töökorralduse muutmiseks. "Peamiseks pean linnaosa juhtimise lähendamist linnakodanikele st. rohkem avatust, kõikide elanikkonna kihtide soovide arvestamist ja rohkem inimlikku tähelepanu," tõdes ta.

"Mustamäel on palju tehtud, kuid elukeskonna paremaks muutmisel on tööpõld veel lai," sõnas Laats. Olulisteks probleemideks linnaosas on tema sõnul parkimine, halvasti korrastatud rohealad, tihti ebaotstarbekalt väljaehitatud infrastruktuur ja veel palju muudki.

Laats rõhutas, et praegusel hetkel pole ta siiski veel ametisse kinnitatud ning kuni linnavalitsus selle otsuse viimaks vastu võtab, on ta siiski vaid SDE Tallinna piirkonna juhatuse valitud Mustamäe linnaosa vanema kandidaat.

"Kõigepealt tuleb oma plaanidest rääkida Mustamäe linnaosa halduskoguga ning seejärel esitab halduskogu oma arvamuse Tallinna linnavalitsusele, kes siis kinnitab linnaosa vanema ametisse või mitte," selgitas Laats.

"SDE Tallinna piirkonna juhatusel oli mitu kandidaati ning kuna piirkonna juhatuses olid meil selleteemalised arutelud juba toimunud, siis väga suure üllatusena minu esitamine linnaosa vanema kandidaadiks mulle ei tulnud," märkis ta.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...