19. august 2014

Lähme sõidame ... jalgrattaga, ratastooliga, millega iganes aga kiivriga

Mina käisin koos Auliga üle-eelmisel aastal sõitmas 10 kilomeetrit. Eelmisel aastal ei jõudnud, sest olin Arkoga muudel võistlustel. Nüüd planeerisin ja juba registreerisin ennast sõitma naiste 10 km. Tulge koos minuga, kiiver pähe ja minek.  
 
Jüri Ratas kutsub: Hea Spordisõber! Kutsun Sind koos oma perega osalema lõbusal ja sportlikul kogupereüritusel – 6. septembril 2014. aastal toimuval „Jüri Ratase X jalgrattavõistlusel“. Võistluse algus on kell 11.00 Pirita Velodroomil, Rummu tee 5. Tule koos oma pere ja sõpradega. Oodatud on kõik, nii need, kes tulevad juba mitmendat korda kui ka need, kellel on see esimeseks korraks. Tavaks saanult on kohal Lõvi Leo, Nublu ja Operation Lifesaver Estonia, kes annavad edasi õpetussõnu heast käitumisest ning politsei ja päästeameti tegevusest. Kohapeal on tutvumiseks tuletõrjeauto.
 
REGISTREERI ENNAST esimesel võimalusel: www.ratas.ee/voistlus
Palun kindlasti kasutada eelregistreerimist! Eelregistreerimine kestab 18. augustist kuni 3. septembrini. Vajadusel saab kohapeal registreerida võistluspäeval kell 9.00 – 10.20. Osavõtt Jüri Ratase jalgrattavõistlusest on tasuta. Kümnenda võistluse puhul kogume vabatahtlikke annetusi mittetulundusühingule Lastekeskus Tähetorn, mis aitab ja toetab vähekindlustatud peredes elavaid lapsi. Oma panuse saad anda, tehes ülekande  MTÜ Lastekeskus Tähetorn arveldusarvele EE872200221016718181 Swedbankis ning märkides selgituseks „rattavõistlus“. Oleme siiralt tänulikud iga annetuse eest.  MTÜ Lastekeskus Tähetorn tegemistega saad täpsemalt tutvuda kodulehel http://www.lastekeskus.ee/
 
Jüri Ratase X jalgrattavõistluse distantsid:
·       Ratastoolisõit 1,4km;
·       Tillusõit (kuni 6 aastased), distants 450m;
·       Jaffa lastesõit (vanuses 7 – 12 aastat), distants 2km;
·       Naised, distants 10km;
·       Mehed, distants 10km;
·       Perearvestus (arvesse läheb vähemalt ühe vanema ja lapse osalus)
 
Kiivri kandmine on võistluse kõikidel distantsidel kohustuslik.
Jalgrattavõistluse programm:
·       9.00 – 10.20 kohapeal registreerimine;
·       9.00 – 10.50 eelregistreerunutele numbrite ja kiipide kättesaamine;
·       11.00 – võistluse avamine;
·       11.15 – ratastoolisõit;
·       11.40 – tillusõit 450m;
·       11.55 – Jaffa lastesõit 2km;
·       12.15 – naiste ja meeste sõit 10km;
·       13.15 – autasustamine ja loosimine;
·       13.30 – võistluse lõpetamine.
 
Võitjatele on auhinnad naiste ja meeste arvestuses. Tillu- ja lastesõidus ning ratastoolisõidus saavad kõik lõpetajad väikese meene ja medali. Perearvestuses loositakse välja Tallinki perereis Rootsi ja Soome. Kõigi osalejate vahel loositakse välja kaks jalgratast, muusikakeskus Sony Centeri poolt ning mitmeid teisi auhindu. Esimesed 500 lõpetajat saavad medali.
Tule kindlasti koos oma pere ja sõpradega. Registreeru juba täna!
 
Jüri Ratase X jalgrattavõistluse koostööpartnerid on Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Pirita Linnaosa Valitsus, Lasnamäe Linnaosa Valitsus, Pirita Spordikeskus, Maanteeamet, Hasartmängumaksu Nõukogu, Eesti Kultuurkapital, AS KH Energia-Konsult, Selver AS, AS Tallink Grupp, Sportland, Tridens AS, MTÜ Lastekeskus Tähetorn, Tallinna Loomaaed, AS G4S Eesti, Spordiklubi Sparta, Tallinna Botaanikaaed, Rahvusooper Estonia, Veloplus Osaühing, Nike, MTÜ Operation Lifesaver Estonia, Sony Center, AS TTP, Mereregistri Laevade Eesti AS, Jeti jäähall, AS Balbiino.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...