31. august 2014

Suvi läbi ja jälle algab kõik ...

Aga sellel korral teisiti, sest meie perest ei lähe keegi kooli. Kõik õpingud on praegu lõpetatud ja koolitükid tehtud. Hea tunne, sest kevadisel koolipoisil on tööd ja on juba esimene palk ka käes ja kulutatud. Sellegi poolest soovin ilusat kooliteed neile, kes veel haridust omandavad. Õppida võib alati ja nüüd on see populaarne enesetäiendamine, elukestev õpe, kogemuste omandamine jne. Tuleb vaid ise valmis olla, et õppida midagi uut olgu siis igapäeva töös, kodus või mujal. Edu neile kes alles alustavad oma esimest kooliaastat! Õpetajatele tugevat  närvi, rahulikku meelt ja armastust nende väikeste koolijutside vastu. Laske lastel ka puhata ja lubage kodutööd juba tunni lõpus valmis teha. Esimsed koolikuud on väsitavad ja lapsed vajavad kohanemiseks aega.
Suvekuud hakkavad kohe lõppema ja selle puhul sai küpsetatud lasanjet, poe eest ostetud astrid tuppa vaasi ja lisaks eesti õunad ja türgi viinamarjad.PTaustaks veel roheliste puudega vaade (Arko ema toodud ja väga väga head!) minu koduaknast. Oli ilus suvi. Sai palju jalgrattaga sõidetud, puhatud, loetud raamatuid ja ajakirju, ujutud järves, meres ja basseinis ning töötegemisele lisaks ka puhata.






Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...