4. august 2015

Printsess on sündinud ja minust sai vanaema

Ootasime seda üllatusmuna 29.juuliks aga saabus paar päeva varem! Homikul läkisme Arkoga perearsti juurde ja siis see paljuoodatud SMS Renelt saabuski, et beebi on sündinud. Helistasin talle tagasi ja sain teada, et oligi beebitüdruk ja sündis 27.07.2015 kl 10.02 Pelgulinna sünnitusmajas. Soovisin värsketele lapsevanematele õnne ja ootasin luba ilmaimet vaatama tulla. 
Printsess on sündinud ja nimeks tal Liisa Maria. Mõõdud 3300 g ja 49 cm pikk. Tegelikkuses selline väike ja armas. Hagilasse sõitsime peale kella 15 ja viisime noortele kotiga süüa, juua ja printsessi õhupalli ja 3 roosat roosi. Noored nii asjalikud oma perepalatis. Polnud ma veel seal Pelgulinna sünnitusmaja perepalatites käinudki. Liftiga saime üles 5.korrusele ja 4. palatise. Palat oli suur ja roheline, suur ja lai voodi, eraldi 2 tooli, laud, tugitoolid ja suur lai voodi, millel beebi nii väike, et ei märkagi kui uksest sisse astuda. Palatis veel wc koos pesemisevõimalusega, lambi küljes seina peal ämmaemanda telefoninumber. Laps oli nii naljaks oma haiglariietes ja mütsikesega. Lugesin beebitüdruku sõrmed ja varbad üle ja tegin tallaalla kõdi, kõdi. Laste hälliks-voodikeseks on selline läbipaistev kast, mille peaotsis on roosa lipik ema nime ja näitajatega. Noor emme väsinud aga õnnelik. Samal ajal kohtusin ka Mari-Liisi emaga ja väikese onu Markusega. Nii menutas Rened oma heleda peaga. Kuidas külas aeg lendab. Alles olid oma pojad väikesed ja nüüd neil omal lapsed. Küll on tore kui lisaks poistele ka vahel tüdrukuid sünnib. Mina olen küll väga õnnelik vanaema ja luban last hoida ja kallistada. Kasvatustöö jätan noorte teha ja palju õpetama ei tahaks ka noori hakata. Eks elu õpetab aga oma kogemusi tahavad praegu paljud edasi anda. Noored on tublid ja hellitavad oma nunnukest ning rõõmustavad meid oma printsessiga.

Pisikese pere tõime sünnitusmajast koju juba kolmandal päeval ehk 29.juulil ja viisime noored Mustamäele nende üürikorterisse. Arko oli tubli autojuht ja kõige rohkem aega ja nikerdamist läks lapsevanematel turvahälli rihmade reguleerimisega aga laps sai turvaliselt hälli ja esimesed perepildid tehtud sünnitusmaja sees ja ees. Palju õnne ka sugulastele, onu Imrele ja vanavanaema Siirile, vanaonudele ja vanatädidele jne!
















Vanaemaks saamise päeval oli selline suvepäev. Käisime Rocca al Mare kaubanduskeskuses lilli,  õhupalli ja sööki, jooki ostmas.


  

 Õhtul meie tõstsime klaasid uue ilmakodaniku ja vanaema terviseks! 

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...