1. detsember 2018

Sünnipäev Haapsalus

Sel aastal suurt sünnipäeva ei teinud. Mõtlesin, et kuna on nii palju reisimist ja sõitmiat ja muljeid olnud, siis oleme puhkust väärt. Arko kinkis kohe hommikul 5 punast roosi. Nii armas.
Kevadel võitsin FB loosiga 2 päevase tasuta spaa külastuae koos söökide ja majutusega Haapsalus. Broneerisin juba üle kuu aja varem hotellitoa ära ja nii me sinna 23. novembril peale tööpäeva sõitsime. Minu üks lemmiklinnadest on Haapsalu, trine on Tartu ja kolmas Pärnu.
Jõudsime Fra Maresse ja saime invatoa võtmed. Toit maitsts hästi ja Arko ostis vrini ja õlut õhtusöögi kõrvale. Hotellis oli kunstinäitus. Lisaprotseduuridena soolakambri kasutamise ja nõelravimati. Veel olid tasuta  spaa koos saunade ja mullivanni ja basseiniga. Arko oli reedeõhtul hotellitoas ja mina mõnulesin spaas. Laupäeval käisime Haapsalus mere ääres jalutamas, ostsome enbe seda poest kingitusi ja uued mütsid. Mulke roosa karvase tutiga ja Arko ostis halli.
Pühapäeval, kui olime oma protseduurid kätte saanud, siis panime kotid kokku ja viidime autosse. Auto oli jääs ning auto kõrval oli jäätud kellwgi laptop koos kotiga. Vaatasin, ootadin ja ei miskit. Kõrval oleva autoratta juures lihtsalt seisis arvutikott. Kedagi tohkem parklas ei olnud. Arutasime Arkoga, et mida teha ja tassisin selle kohutavalt raske arvuti vastuvõtulauda. Rääkisin jutu ära ja siis admknistraator proovis tõsta ja imestas, et tõepoolest on raske. Äkki riigisaladust täis aga loodan, et arvuti jõudis omanikuni.   Noo ei sasnud mina seda sinna õue jätta. Jalutasime Paralepa rannas ja tegime mõned pildid ja sõitsime Tallinna. Kuna lapselapsed soovisid väga vanaema sünnipäeval torti süüa, siis kutsusin nad koos oma õdedega kohvile kl 17ks. Tulid Imre, Tiina ja Fredy Markus ja Liia.  Pärast tulid veel Liisa Maria kois Kiusumiisuga. Kass elas meie reisi ajal Mari Liisi kodus. Kiisul oli traksid peal ja suur punane tutt rihma küljes. See oli nii armas kui nad koos tulid. Sõime koos salatit ja torti. Oli tore sünnipäev ja nüüd siis alustasime koos kalli kaksikõe Liiaga 50. ringi ümber päikese. Aasta pärast siis teeme suurema peo. Elsme ja olrme tänulikud iga päeva, päikese ja kallite inimeste eest, kes meid saadavad või kelkega kohtume või koos töötame. Elu on ilus.





















































Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...