30. mai 2010

30.mail Mustamäel perepäeval

Täna tähistas Mustamäe Laste Loomingu Maja perepäevaga oma hooaja lõpetamist. kohal oli Mustamäe Linnaosa Valitsuse esindajad, eesotsas linnaosa vanema Lauri Laatsiga. Mustamäe Halduskogu liikmena olen esimest hooaega ka Mustamäe Laste Loomingu Maja hoolekogu liige. Üle poole aasta olen kogenud mitmeid positiivseid hetki, püüdlikke ja kogu hingest ja südamest töötavate inimeste pühendumist oma töösse. Maja on suur ja ka personal on märkimisväärne ja lapsi käib selles majas õpetust saamas üle tuhande. Märkimisväärelt eriliseks teeb maja see, et töötab u 40 ringi ja palju on kaasatud muukeelseid lapsi. Tore on näha jõulupeol, Eesti Vabariigi aastapäeva ja ka tänasel perepäeval kõiki lapsi ja noori laulmas, tantsima, luuletust lugemas ja esinemas eesti keeles. Hästi armsad on pisikesed kelladeansambli liikmed.

Tervitussõnadega tänasin halduskogu liikmena töötajaid ja soovisin jõudu ja jaksu tänasel päeval ning ilustat suvepuhkust ning taaskohtumist sügisel. Sellesse majja on alati tore tulla ja südamest tulevat rõõmu on tore tunda ja heameel jagada.

Loe lähemalt Mustamäe Laste Loomingu Majast:

Pühapäeval, 30.mail 2010 a. kutsub Mustamäe Laste Loomingu Maja kõiki huvilisi PEREPÄEVALE

Perepäev on mitmekesise kultuuri – ja spordiprogrammiga üritus kogu perele – Tallinna lastele ja nende vanematele.

Perepäeva tegevused toimuvad MLLM õuealal (E.Vilde tee 54) ja lähiümbruses.

Päeva pidulik avamine kell 11.00

Kontserdid kell 11.00-19.00
Kontserdil osalevad tantsuringide, muusikaringide, mudilasringide ja ka loovusringide ning teatriringi ja kostüümiteatriringi õpilased , külalisesinejad on Tallinna huvikoolide õpilased..

Tegevused õuealal 11.30 – 19.00
-Meisterdamistelkides meisterdamine – MLLM õpetajad valmistavad koos õpilastega mitmesuguseid kaarte, kingitusi, ehteid, maalivad kividele, klaasile, puidule jne.

Sportlikud mängud, võistlusmängud, mõttemängud (male, kabe, lauatennis, koroona) – kõik soovijad saavad osaleda – nii suured kui ka väikesed, nii emad, isad kui ka vanavanemad. Maleturniirid ja muud võistlused viiakse läbi ka perede võistkondadele.

Päeva pidulik lõpetamine kell 19.00
Üritus on kõigile tasuta.

Asfaldijoonistamise võistlus, mänguväljak, batuut, sumo, hobused jne. osaleda saavad kõik soovijad.

Üritust toetavad : Haridus – ja Teadusministeerium, Tallinna Haridusamet, Mustamäe Linnaosa Valitsus, Eesti Punane Rist, McDonald¡s

Kaja Urgard

MLLM direktori asetäitja

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...