17. mai 2010

Tallinna linna kodulehel link puudega inimestele

Hurraa. Lõpuks ometi on minu ettepanekut kuulda võetud ja kui siseneda Tallinna linna kodfulehele www.tallinn.ee , siis on võimalus kasutada otsingut kellena > puudega inimesele.
Kõik on ühes kohas koos. Eks tasapisi lisandub sinna teenuste kohta lisaks informatsiooni, kuid aitäh tahan öelda Kadi Pärnitsale, kes Tallinna Linnavolikogu Sotsiaalkomisjoni esimehena meie palvet kuulda võttis ja asi saigi teokstehtud.

Raepressilt tuli täna ka selline uudis, et teenuste info on saadaval nii vene kui ingliskeelsena.
Tallinn areneb. Tore.

Raepress: Tallinna teenuste andmebaasi saab kasutada ka vene ja inglise keeles

Maist alates on Tallinna linna veebilehel asuvat teenuste andmebaasi võimalik kasutada ka vene ja inglise keeles.

Tallinna linn osutab linnaosavalitsuste ja linnaametite kaudu kokku üle 500 avaliku teenuse. Kuni 2009. aasta alguseni olid teenused veebis raskesti leitavad, ebakorrapäraselt ja erineva tasemega kirjeldatud, nüüdseks on loodud korrastatud süsteem ja teenused ühtsesse andmebaasi koondatud.

Lisaks informatsioonile on paljude teenuste puhul võimalik andmekogu kaudu ka teenuse saamiseks taotlus või avaldus esitada. Selline teenuste koondamine andmekogusse muutis avalike teenuste osutamise kiiremaks, efektiivsemaks ja tarbija jaoks oluliselt mugavamaks.

Kui siiani oli teenuste andmekogu kasutatav vaid eesti keeles, siis nüüdsest saab seda kasutada ka vene ja inglise keeles. See parandab linnakodanike informeeritust ja seega ka teenuste kättesaadavust.

Tallinna avalike teenuste andmebaasi asub http://www.tallinn.ee/teenused

Venekeelse andmekogu tõlkimise projekti toetasid Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integreerimise Fond, Kultuuriministeerium ning Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...