14. mai 2010

Invasportlastega Brüsselis



Isegi siis kui käisime bussiekskursioonil ja külastasime Mini-Europat. Vihma oli ja jahe oli. Esmaspäeval oli +14 C, teisipäeva hommikul oli +4 C ja kolmapäeval +7 C. Ilmataadiga polnud suurt kokkulepet. Külastasime Europarlamenti, Belgia Senatit ja raekoja platsi. Shoppamiseks jäi aega ja ka õhtuse linnaga tutvumiseks. Üllatus oli suur kui Estonian Airi lennukisse sisenedes teatas stjuardess, et Tallinnas oli +21 C. Uskumatu eestis nagu lõunamaal. Nüüd naudime juba mitmendat päeva seda sooja. Brüsselis oli suurepärane, kastanipuud õitsesid, tulbid ja kevadlilled olid täies ilus. Roosid veel polnud õide puhkenud. Inimesed olid kenad ja viisakad. Palju oli musti, mosleminaisi ja kerjuseid tänavatel. Tahaks veel. No jah ega see inimene pole kunagi rahul - meie Arkoga oleme ja ka kõik teised olid rahul.

Eurodega on küll raske harjuda ja inglise keelt suudan minimaalselt purssida, kuid kõik sai selgeks. Signe Falkenberg oskas hästi asja organiseerida ja sellise suure pühendumisega invasporti korraldab. Ka Siiri assistent Tarmo Kurves oli meiega kannatlik ja mõistev. Võtab ju liikumispuudega inimestega liiklemine palju rohkem aega, kuid kõik sujus. Ka Waterloo lahingupaiga külastus ja mäe otsa ronimine oli äge kogemus. Kustumatu mulje sain Brüsseli lennujaamas, kus mind põhjalikult läbi otsiti aga midagi keelatut ei leitud. Ratastooli omadel läks ladusamalt, kuid narkotesti kogemuse said nemadki. Lõpp hea, kõik hea. Tänud Siirile põhjaliku kava eest ja edu talle seal Brüsselis.

Kodus on soe ja mõnus ja töönädal sai kiiresti otsa.
Pilte näed siit

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...