11. jaanuar 2011

Infoüritus puuetega laste vanematele 12.01.2011

Tallinna Puuetega Inimeste Koda kutsub puuetega laste vanemaid osalema jaanuaris algavatel aktiviseerimiskursustel. Kursuste käigus on võimalik osalejatel teadvustada isiklikke ressursse, õppida eesmärkide püstitamist ning aja juhtimist, arendada suhtlemisoskusi ja planeerida oma tööelu. Kursusi viivad läbi psühholoogid. Kursused toimuvad regulaarsusega kord nädalas 4 tundi, kokku toimub 12 kohtumist. Moodustatakse nii eesti kui venekeelne grupp. Vajaduse korral on võimalik kursuste ajal kasutada lapsehoiuteenust.

Puuetega laste vanematel on võimalik projekti käigus saada individuaalset psühholoogilist ja sotsiaalnõustamist. Kursustel osalemine ja nõustamisteenused on sihtrühmale tasuta. Kolmapäeval, 12. jaanuaril kell 15 toimub kursusi tutvustav teavitamisüritus Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses, Endla 59.

Õigusaktidega loodud võimalusi erivajadustega lastele hariduse tagamisel tutvustab Tallinna Haridusameti peaspetsialist Urve Raudsepp - Alt, projekti "Tööotsija tööriistakast- abiks puudegainimesele ja puudega lapse vanemale" tegevusi tutvustab projektijuht Külli Urb, puuetega laste vanematele suunatud aktiviseerimiskursustest räägib psühholoog Liisa Raudsepp ning oma kogemusi jagavad kursustel osalenud lapsevanemad. Infoüritusele on oodatud puuetega laste vanemad, sotsiaaltöötajad, puuetega inimeste spetsialistid, haridustöötajad, jne.

Tõlge vene keelde.

Lisainfo ja teavitamisüritusele registreerumine kuni 10. jaanuarini tel.
55 672 585, 656 4048 või e- mailil kylli@tallinnakoda.ee

Aktiviseerimiskursused toimuvad projekti "Tööotsija tööriistakast - abiks puudega inimesele ja puudega lapse vanemale" raames, mida rahastab Euroopa Sotsiaalfond.

Tallinna Puuetega Inimeste Koda
Endla 59, 10615 Tallinn
Telefon: 656 4048
e-post: koda@tallinnakoda.ee
http://www.tallinnakoda.ee

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...