2. jaanuar 2010

2010. aasta on saabunud








Ta tuli, suur, uus ja lumesajune, jättes maha, selja taha aasta 2009. Meenutame ja mäletame seda eelmist aastat. Minu jaoks meenub kindlasti Hispaania reis, Arko kooli lõpwtamine, perereis jaanipäeva eel põhja Lätisse ja Riga loomaaeda. Lisaks veel palju tööd, puhkust, reisimist ja Tartu ülikooli hoonete kaardistamist ning kindlasti ka Tallinnas Pirita turismimarzuutide, Tallinna noortekeskuste ja üldhariduskoolide kaardistamist, sai harrastada ka linetantsu ja käidud ratastoolikatega Haapsalu tantsulaagris ja Pärnumaal linetantsu festivalil, kus ilm meid nöökis, mistõttu kolisime üle PÄrnu Kuursaali. Aga ilus aasta oli see möödunud aasta. Pidu oli mitmete sünnipäevade näol, kus saime kokku paljude lähedaste ja toredate inimestega. Ja blogimise aasta oli, Esimesel aastal sain postitatud oma blogisse 217 sissekannet huvitavatest uudistest, tegemistest ja oma arvamustest. Tahan ka sel aastal sellega jätkata. Mälestused jäävad ja meenuvad kui blogi sisu uurin. Eriti Hispaania, Kataloonia reisi omasid. Näen unes siiani sinist merd ja mägesid. Tahaks tagasi. Unistusi on palju. Eks liigun nende täitumise pole. 2009 oli ka poliitika aasta ja KOV valimistel sain 52 häält, mille tulemusel sain Mustamäe Halduskogu liikmeks ja osalen kolme komisjoni toos (keskkonna-, revisjoni-, sotsiaal- ja tervishoiukomisjonide töös). Halduskogu liikmena kuulun ka Mustamäe Laste Loomingu Maja hoolekogusse. Tööd ja tegemised on hoo sisse saanud, nüüd püüan planeerida oma aega, et igale poole jõuda ja mõistlikult oma elu ja toimetustega hakkama saada.

Sellelt, 2010. tiigri-aastalt, ootan tervist, armastust, siis veel tööd ja raha võiks ka tulla nagu suur lumesadu. Poleks paha. Head mõtted. Aga kõige pealt mõtlen ikka omadele, et meil kõigil oleks tervis korras, lastel läjheks koolis hästi, et saaksime olla palju koos ja teha huvitavat ja põnevat. Eile vaatasime filmi ja käisime külas kaksikõel Liial ja tema kaasal Reinul. Nautisime päikeseloojangut mereääres, lä'bi autoakna, sõites Piritalt Koplisse. Täna aga juba uued plaanid ja läheme kahekesi puhkama Laulasmaale. See mu juubelikink sõbranna perelt. Hea mõte ja peabki ära testima Laulasmaa SPA ratastoolis inimese seisukohalt. Aga enne autot lumealt välja loopima. Tali on ilus aga seda lund on nüüd juba liiga plaju.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...