27. veebruar 2010

Märts. Käes on kummikute aeg...


Rääkisin juba ammu, et ei see lumi taeva jää ja oh imet, tuli ja tuli ja tuli sel aastal seda lund. Lastel nalja kui palju, sest saab kelgutada jasuusatada. Loomad ja linnud hädas, et pole süüa ja maa puhta valge. Nii märkasin isegi Mustamäe paneelelamute vahel pardiperet. Passivad ikka ühe akna juures, juu selt midagi noka vahele on poetatud. Ise kontrollisin oma rõdu linnumaja üle ja seal oli teri veel alles. Aga pardid juu rõdule ei lenda. Eile sõitsmie linnas ringi ja Tondi selveri juures oli juba suur porilomp, millest autod mööda laveerisid aga veel ette nägelikumad on teetöölised. Järvevana teele olid kohe sihid sisse lükatud, kohe mõlemale poole teeveertesse, et veel oleks ikka kuhu voolata. Meie kortermaja eest oli keskmiste sissekäikude eest lumi eile ära veetud, teisele poole teed, muruplatsile. Aga ei mingid ära voolukanaleid. Nüüd siis mitu päeva sula ja eks seda vett jagub igale poole. Siis tuleb see pori välja, mis lumehunnikute all peidus on. Õhus on kevadet. Poodideski on lumelabidad vahetatud ringi kummikute vastu. Õige, sest müüa tuleb ikka seda, mille järgi nõudlus on.

Sain tuludeklaratsioonigi täna tehtud. Eelmised aastad ruttasin tegema aga sel aastal lihtsalt ei viitsinud, sest märtsi lõpp on mägede taga, õigemini lumemägede taga. Nüüd siis süda rahul ja päev asja ette läinud. Aga meie põhiteema on täna suusatamine. eks siis õhtul jälle teleka ette. Olümpiat ongi veel paariks päevaks jäänud. Hoiame pöialt, et Eestil hästi läheb.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...