14. detsember 2010

Omastehooldajate tugirühma kokkusaamine 15 12 2010

Tallinna omastehooldajate tugirühma aasta viimase kokkusaamise teema kolmapäeval, 15. detsembril kell 13 on "Asendravi ja abistamise võtted hooldusabi vajava inimesega". Loengu viib läbi füsioterapeut Merje Siiro. Peale teoreetilist loenguosa saavad osalejad kuuldut ka praktikas proovida.

“Selleks, et jutt ei jääks ainult jutuks, anname hooldajatele võimaluse saadud teadmisi ka ise kohapeal proovida. Praktilise osa tarbeks on sel korral kasutada ratastool ja voodi,” ütles MTÜ Inkotuba juht Eha Topolev.

Tugirühma kogunemine toimub Tallinnas Puuetega Inimeste Koja saalis (Endla 59). Osalemine on kõigile tasuta

Omastehooldajad käivad Tallinnas koos regulaarselt, üks kord kuus.
Kokkusaamistel jagavad erinevad oma ala eksperdid (psühholoog, sotsiaaltöötaja, koduõde, abivahendi spetsialist jt) teadmisi ja oskusi, kuidas hooldamise praktiliste, sotsiaalsete ja emotsionaalsete probleemidega paremini toime tulla. Käsitluse alla on hooldamises sagedamini ettetulevad probleemid. Samuti on võimalus omastehooldajate omavaheliseks suhtlemiseks.

Tallinna Omastehooldajate tugirühma tegevust koordineerib MTÜ Inkotuba.
Projekti toetab Tallinna Sotsiaal-ja Tervishoiuamet.

MTÜ Inkotuba loodi 2001. aastal. Igapäevateenusena pakub Inkotuba vastuseid uriinipidamatusalastele küsimustele ning annab tasuta professionaalset abi kõikidele soovijatele. Inkotoast saab soetada vajalikke mähkmeid, hooldus- ja abivahendeid, samuti korraldab MTÜ Inkotuba pidamatusealaseid koolitusi. Lisaks Tallinnale on Inkotoad Tartus, Pärnus, Võrus, Viljandis, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Paides, Kohtla-Järvel ja Narvas. Lisainfo: www. inkotuba.ee ja www.kuivaks.ee

Lisainfo:
Eha Topolev
MTÜ Inkotuba tegevdirektor
Mob: 53410442
E-mail: eha@inkotuba.ee
www.inkotuba.ee
www.kuivaks.ee

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...