21. detsember 2010

Rakvere verivorstid on hääd

Mulle nad maitsevad ja nüüd oleme neid vorste söönud päris mitu korda. Vahepeal seoses suurte jõulupidudega sai isugi täis. nüüd sööks jälle kapsast ja vorsti ja kartulit tahaks ka. Mängisime seda Rakvere mängu ja registreerisime neid loosikoode ja võitsingu muinasjuturaamatu, milles ka kalender. Tore, kui õnn väikselt naeratab - hea, et siiski. Arko peab siis veel mängima või lotopileti ostma, sest tema suguvõsast on juu see kuulus lotomiljonär. Kuskil alles kirjutati, et lotovõit on seotud geenidega. Tahaks loota ja unistada ju võib.

Õde Tiiu ütles ka, et jõulude ajal enam verivorsti ei taha, et teeks parem kala. Mina jälle olen kana söönud päris sageli ja söök heameelega neid Arko ema tehtud päris ehtsaid verivorste. Need on sellised huvitavad ja maalähedased. Kurb on see, et rahvast on poodides palju aga meil kingid veel valimata. Eks homme läheme shoppama. Verivorsti ostma.

Täna enne linnarahva jõulukontserti Estoonias käisin ainult korraks Kristiine keskusest läbi ja see korraks oli mingi 40 minutit. Arko istus autos ja ootas ning arvas, et ma jäin kinke valima. Tegelikkuses korjasin kokku viimased linetantsu osalsutasud, invaspordiühingu jõulupeo rahad ja tahtsin need Swedbanki viia. Aga pangakontorit polnud seal, kus ta alles hiljuti oli. Läksin siis majaplaani uurima aga see oli nii väikene, et leiutasin seal seni kuni sain sotti, et vist on seal, kus enne oli kliki pood. Seal oli palju rahvast, kes tõi münte ära, kes tahtis eurostardipakette, kes muutis lepinguid või käis Id-kaardi järel. mina ootasin ja ootasin, sest kassasid oli töös 7, kuid järjekord venis. Lõpuks sain antud. Kontsert oli hea, kuigi ka sel korral ootasin mina fuajees viimaseid meie inimesi, kes pileteid tahtsid aga ise järele ei tulnud. Paar inimest jättiski teatamata ja tulemata. Nüüd peod läbi ja rahulik jõuluaeg varsti käes.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...