29. detsember 2010

Täna moeetendusel TPIKis

Signe Järvi korraldas täna, 29. detsembril, Tallinna Puuetega Inimeste Koja saalis tuntud ja kuulsate staaride kasutatud riiete müügi. Kohal oli päris palju osalejaid ja oodatust vähem publikut. Oli ju märgitud alguse ajaks kell 12 ja karta on, et tööinimesed ka sel ajal tööl on. Käisin minagi seda moeetendust vaatamas aga enne seda tegin tööd ja kuulasin erinevaid lauljaid. Laulis Reet Linna, Marju Länik ja Erich Krieger. Õhtut juhtis vana tuttav Samuel Golumb. Kostüümid olid lahedad ja eriti kena olid beebimodellid ja lapsed ning noored neitsid ja noorhärrad pesudes. Päris lahe oli vaadata seda shoud, nagu päris.

Hea asi on selle juures, et korraldati ka oksjon, mille tulu läheb Eesti Liikumispuudega Inimeste Liidule, kes siis jagab toetust puuetega inimestele. Tore algatus ja arvan, et iga toreda teo käimasaamine võtab aega ja eks Signegi õpib reklaami tegema ja moeshousid rohkem promoma. Tundub, et sel korral jäi Kroonikast ja FBst väheseks. Mulle meeldis kõige rohkem näha erinevaid staare, eriti Ühikarottide staarist vanaprouat Salmet. Ta on ikka täiega kaasaegne staar, sest käekotis oli paras ports autogramme koos ühikarottide flaieritega ja meie pere noored need endale saidki. Isegi telemehed olid kohal ja kajastasid seda moeetendust TV3-s ja Õhtulehes vt: STAARIDE RÕIVAD MÜÜGIKS: annetajaid rohkem kui ostjaid. Nii tore, nii tore, et isegi meie Janek Muru sai peigmehena üles astuda ja ennast tõelise staarina tunda. Kohapeal olles tundus, et osalejad olid väga rahul.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...