29. mai 2011

Mustamäe Laste Loomingu Maja perepäeval

Mustamäe Laste Loomingu Maja - selles majas on nii palju kunsti ja kultuuri, et kutsed, mis mulle saadetakse on rõõmsad, kirevad ja kaunid ning vaatamist väärt. Olen üritanud alati minna ja nii käisin tänagi perepäeval. Rahvast oli kohal palju ja üritus algas kell 11.00 ja lõppes kell 18.00. Eelmisel aastal küsisin, et kuidas neil õnnestub nii hästi see lasteürituse korraldamine ja kõrvalt vaatajana tundub, et kõik sujub suurepäraselt. Tegelikkuses sujubki. Ka sel aastal, sest ilm oli selline, et õnneks vihma ei sadanud, kui lapsi see ei seganud.

Nelja ja Kaja ja paljud tuttavad töötajad, õpetajad aina hoidsid silma peal ja suhtlesid inimestega. Mustamäe Linnaosa Valitsuse vanema kt Indrek Ahlberg ütles tervitussõnad ja andis üle tänukirjad. Siis jätkus esinemine ning keskpäeval istutati hoovile kuusk. Tegime ühispilti ka ja pidu ja kontsert läks edasi. Tore oli vaadata laululapsi, noortekoori ja väiksemaid esinejaid. Kostüümid on nii kenad ja andekalt välja mõeldud nii, et iga tüdruk saab olla printsess, metshaldjas või miss. Poisid olid korralikult ülikondades, lipsud ees. Ilus vaadata ja kui üritus on üles ehitatud blokkide kaupa, siis saavad pisemad tulla kohale selleks ajaks, kui nende etteasted toimuvad. Õuealal oli batuut, male-kabe mäng, liuväli pallimerega, jaotati õhupalle ja tehti näomaalinguid, õnneloos ja raamatute müük ning lapsed said hobuste seljas või kaarikuga sõita. Soovin Mustamäe Halduskogu liikmena koolilastele ilusat puhkust, lõpetajatele edukaid eksameid ning õpetajatele toredat puhkust ja laagrite korraldamist, siis on sügiseks kogu kollektiiv puhanud ja saavad tööd jätkata. Aitäh teile Mustamäe Laste Loomingu Maja töötajad ja juhtkond.

Pilte näete siit.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...