13. mai 2011

Lillepi pargi test

Kolmapäeva õhtul, peale tööpäeva lõppu sõitsime Pirita Selveri juurde, et minna jalutama. Tegelikkuses oli põhjuseks testida ratastoolis Lillepi pargi jalgratta tee läbitavust ratastoolisõidu võistluseks. Spotlikke inimesi oli seal lisaks meile veel paljusid. Üks ullikene oli ka joobes pingilt alla valgunud ja pomises meile midagi raja kõrvalt murult. Me ei lasknud ennast sellest jorinast häirida, sest kui inimene tahab rääkida, siis las ta räägib.

EIL osaleb seal rulluisumaratonil j uba 22.mail 2011 ja nagu alati on kiiresti hinnangu andmiseks ja testimiseks inimesi napilt. 2,7 km ring ise kulgeb mööda Pirita tee äärt, siis läheb raskelt läbitava tõusuga mäkke Kose tee poolele ja pärast on veel 2 järsku langust kuni Rummu tee kurvini. Ilm oli ilus ja sörkisin Arko ratastooli järel terve ringi kaasa. Tubli invasportlane libises kogu tee ja pingutas oma tugevaid lihaseid vaid mäkketõusul. Ilm oli ilus ja nüüd on Arkogi motiveeritud trenni tegema. Egas muud kui tegudele. Mina jalgrattal ja Arko oma ratastooliga. Homme juba minek. Loodan, et vihma ei hakka sadama. Rääkisime, et Mustamäelgi võiks lisaks Männipargile selliseid parke, kus ratastooli, rulluiskude ja jalgrattaga sõita.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...