13. mai 2011

Väike kingitus emadepäevaks

Nüüd on see lõpuks tehtud. Unistasin juba pikalt sellest ja käisin korduvalt poeski piilumas. Otsustamise aeg oli pikk, sest ei suutnud otsustada kas osta roosa, punane või pronks. Nüüd siis on tehtud see ost. Roosa-valgele jalgrattale sai kohe ka lisavarustus ostetud.

Vanasti olid ikka teised ajad, sest ligi 10 aastat tagasi ostetud rattal olid poritiivad olemas aga nüüd ostsin lisaks jalgrattalukule ka jalatoe, et ratas püsti püsiks ning rattaluku ka. Arkole ütlesin, et igale uuele asjale on kingitusi ka vaja teha ja tema lubas osta mulle jalgrattakiivri.

Täiesti uskumatu kui mõnus oli Rocca al Mare Hawaii Expressist koju sõita. Palav hakkas ka. Vastu tuli mitmeid kiivritega jalgrattureid ja rulluisutajaid. Ega mul siis plaanis oma roosa primadonnaga kukkuda pole, sest kukkumise tagajärjed on valusad. Autosid ja vastutulevaid jalakäijaid kardan endiselt. Eks pean jälle harjuma, sest eelmine suvi jäi katkise jalgratta tõttu vahele. Sel aastal teen tasa. Tore oli see, et kui alguses Arko arvas, et ta peab mind Mustamäe maja ees kaua ootama, siis tegelikkuses jõudis tema oma volksuga koju alles peale mind. Mis teha - tipptundidel on Haabersti ristkmik alati umbes. Ma jõudsin jalgratta tuppa tuua ja õue maja ette õitsema minna. Ihhii. Homme läheme siis koos Arkoga sporti tegema. Tema ratastoolis ja mina roosal jalgrattal. Tore on suvel värskes õhus sportlikke eluviise nautida, sest varsti algab invaspordi välishooaeg. Loodan, et poisid roosat jalgrattast ei himusta. Neil ju omad rattad olemas. Lähme sõidame.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...