23. august 2011

Avatud meelte päev 28 08 11

AVATUD MEELTE PÄEV toimub 28. augustil (pühapäev) kell 12–16 Põhuteatri alal Skone Bastionil. Heateo Sihtasutus ja MTÜ Abikäsi kutsuvad sel pühapäeval kõiki Põhuteatri hoovi kogupereüritusele, mille eesmärgiks on tuua positiivset tähelepanu erivajadustega inimestega seotud teemadele ning teadvustada erivajadustega inimeste tööhõive võimalusi meie igapäevaelus.

Avatud Meelte Päeval esitlevad puuetega inimeste organisatsioonid omavalmistatud käsitöökaupu ning viivad läbi mitmesuguseid töötubasid, näiteks: juhtkoertega pimesi orienteerumine, ratastooliga takistusraja läbimine, pimekirja ja viipekeele praktika, korvipunumine ja muu põneva meisterdamine, pimemassaaž.

LISAKS: juhtkoerte show, ratastoolitants, näitame filme ja esineb Allikbänd. Avatud on ka Põhuteatri kohvik ja osta saab erivajadustega inimeste poolt valmistatud käsitööd. Lisainformatsioon Heateo Sihtasutuse kodulehel. MTÜ Abikäsi on sotsiaalne ettevõte, mis loodi 2009. aastal eesmärgiga parandada erivajadustega inimeste tööhõivet. Tuule sai ettevõte tiibadesse uute ettevõtjate konkursist Ajujaht 2010, kus võideti sotsiaalse ettevõtte eriauhind. Kui algselt oli ideeks vahendada inimesi tööturule, siis nüüdseks ollakse kujunenud töökeskuseks, suunates inimese avatud tööturule alles siis, kui ta on omandanud enda erialal vajaliku kompetentsi.

Heateo Sihtasutuse missioon on lahendada ühiskondlikke probleeme läbi strateegilise filantroopia, tõstes suure mõjuga organisatsioonide tegevussuutlikkust. Birgit Rootsi, Heateo Sihtasutus/ Good Deed Foundation , birgit@heategu.ee , 372 520 20 49.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...