17. august 2011

Tallinna linna kodulehest

Kui koostasin parandusi ja täiendusi infoteatmikule "Abiks puudega inimesele", mida saab lugeda ja allalaadida meie kodulehelt siit. seejärel suhtlesin ka Tallinna linnakodulehe www.tallinn.ee haldava amtnikuga ja kurtsin muret, et kodulehel võiks olla all kerimisriba. Minu e-maili peale helistas mulle see itmees ja küsis, et kas sellest pole abi kui kodulehel vajutada nuppu üleval paremas nurgas ja tekst läheb suuremaks. Vastasin siis, et mulle sellest ei piisa, sest ma ei näe lugeda seda kirja ja minu arvutis on suurem tekst. Tunddus, et ta ei saanud täpselt aru, millest jutt ja siis ma täpsustasin, et nt Delfis on nii paremal kui ka all kerimisriba. Seda on päris mugav kasutada, sest muidu jäävad paremas servas lingid nähtamatuks. Aeg läks ja asja sai. Eile ühele kliendile linnaosa sotsiaaltöötaja vastuvõtu aegu otsides avastasin, et see kerimisriba on sinna lisandunud. Väga rahul. Ja veel olen ma rahul Sotsiaalkindlustsameti lehel paikneva esimese lingiga: http://www.ensib.ee/valik-linke/.

Täna siis otsisin Tallinna Tööbüroo kontakte ja leidsin huvitavaid linke, mida soovitan teistelgi huvilistel vaadata siit. . Puuetega inimeste teenused ja toetused leiab siit ja kui miskit veel selgusetuks jääb, siis võin ka mulle kirjutada tiiatiik@hot.ee . Olen lahkesti nõus abi saamise võimalusi selgitama ja nõustama ka kohapeal. Selleks on vajalik siiski eelnevalt. kokkuleppida.

Kommentaare ei ole:

Kevadpuhkus Türgis 2

Tuba oli väga hea asukohaga, kõik mugavused ja ligipääsetavus ja kohandused ka Arko jaoks. Piisavalt ruumi rõdule pääsemiseks. Muideks kodus...